MANİSA TURGUTLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Kaymakamımız Selami KAPANKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Serdar DİNCER'e hayırlı olsun ve iade-i ziyarette bulundu.

Kaymakamımız Selami KAPANKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Serdar DİNCER'e hayırlı olsun ve iade-i ziyarette bulundu.

23-09-202423-09-202423-09-2024 

İlçe Milli Eğitim Müdürü DİNCER ve Şube Müdürleri tarafından müdürlük hizmet binası önünde karşılanan Kaymakam KAPANKAYA, Turgutlu'nun öncelikli hedeflerinden birinin eğitim olduğuna vurgu yaparak, ilçemizin mevcut eğitim başarısının arttırılması noktasında eğitim camiasına önemli görevler düştüğünü söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Serdar DİNCER ve ekibine başarılar dileyen Kaymakam KAPANKAYA, Kaymakamlık olarak da her türlü eğitim çalışmasında yanlarında olduklarını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar DİNCER ise, Kaymakam Selami KAPANKAYA'nın yaptığı ziyaretten büyük onur duyduklarını ifade ederek, eğitimi her zaman öncelikli hedefi olarak belirten Kaymakam KAPANKAYA'nın bu yaklaşımının kendileri için büyük bir şans olduğunu, Kaymakamlığımızın himayelerinde ilçemizin eğitim kalitesini daha üst seviyelere çıkarmak için tüm eğitim camiası olarak elbirliğiyle çalışacaklarını kaydetti.

Yedieylül Mahallesi Arabacılar Sok No 28 - 0236 313 22 46 313 48 29 31435 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.