MANİSA TURGUTLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Turgutlu'nun Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl dönümü Törenle Kutlandı

Turgutlu'nun Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. Yıl dönümü Törenle Kutlandı

Turgutlu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen törenle kutlandı. Koronavirüsü salgını sebebiyle katılımın sınırlı tutulduğu törende katılımcılar, maske ve sosyal mesafe kurallarına uydu.

Tören, Turgutlu Kaymakamlığı, Turgutlu Belediye Başkanlığı, Siyasi Parti İlçe Başkanlıkları ve Sivil Toplum Kuruluşları çelenklerinin Atatürk Anıtına sunumu, saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın okunması ve Kaymakam Ali YILMAZ ve Belediye Başkanı Çetin AKIN'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmalarıyla devam etti.

Kaymakam YILMAZ, konuşmasını Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları ve tüm şehitleri rahmetle anarak sonlandırdı.

Törende, kentin düşman işgalinden kurtuluşu temsili olarak canlandırıldı.

Öğrencilerin şiirler okuduğu törende, Turgutlu Halk Eğitim Merkezi öğrencilerince halk oyunları gösterisi sunuldu.

Törene İlçe Kaymakamı Ali YILMAZ'ın yanı sıra, Manisa Milletvekili Bekir BAŞEVİRGEN, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin AKIN, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Halim KARAER, İlçe Emniyet Müdürü Harun TUTAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ, Turgutlu Askerlik Şubesi Başkanı P. Atğm. Mustafa ARABOĞA, CBÜ Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat ONAT, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Büro Sorumlusu Ahmet İLTER ve üyeleri, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Turgutlu Temsilcisi Hüsamettin SAĞLIK ve üyeleri,  ilçe müdürleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.

21-09-202121-09-202121-09-202121-09-202121-09-2021

Yedieylül Mahallesi Arabacılar Sok No 28 - 0236 313 22 46 313 48 29 31435 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.