MANİSA TURGUTLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Turgutlu Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Turgutlu Belediyesi arasında "Mesleki Teknik ve Genel Kurslar" düzenlenmesine dair protokol imzalandı.

Turgutlu Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Turgutlu Belediyesi arasında

Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında "Mesleki Teknik ve Genel Kurslar" düzenlenmesine dair protokol imzalandı. Protokole göre Halk Eğitim Merkezi tarafından açılacak kurslar için Turgutlu Belediyesi yer temininde bulunarak, kursların yapılacağı alanların da bakımını gerçekleştirecek.
Nitelikli insan gücü yetiştirmek ve kaliteli hizmet sunabilmek, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, bireylerin bilimsel, girişimci, teknolojik, iktisadi, sosyal, kültürel gelişimlerini ve serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirme ve kullanma alışkanlıklarını kazandırmak, yeteneklerini geliştirmek amacıyla Turgutlu Belediyesi ile Turgutlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Yedieylül Mahallesi Arabacılar Sok No 28 - 0236 313 22 46 313 48 29 31435 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.