MANİSA TURGUTLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

TÜM RESMİ OKUL MÜDÜRLÜKLERİNİN DİKKATİNE

Sağlık Bakanlığının  23/7/2020 tarihli ve E-41841288-702.02 sayılı yazısı doğrultusunda kursiyer kayıtlarında ve sınavlarda görev alacak personellerde HES kodlarının kullanılması gerekmektedir.

Bu kapsamda;

a) Özel motorlu taşıt sürücüleri kurslarının uygulama sınavları ile özel ulaştırma hizmetleri mesleki eğitim ve geliştirme kursları, özel iş makineleri operatörlük kursları, özel gemiadamları yetiştirme kursları ve özel pilot yetiştirme kurslarının teorik ve uygulama sınavlarındaki sınav yürütme komisyonu ve diğer personelin, sistem üzerinden görev talebinde bulunacak veya il/ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından görevlendirilecek sınav değerlendirme komisyonlarının kendi oluşturacakları HES kodları ile görev talebinde bulunmaları gerektiği, kursiyer kayıtları ve sınavda görev alacaklar için Eylül ayından itibaren hayata geçirilmesi planlanmakta olup sınavda görev alacak kişilere gerekli duyurunun yapılması önemle rica olunur.

 

Mehmet ÖLMEZ

     Müdür

 

Yedieylül Mahallesi Arabacılar Sok No 28 - 0236 313 22 46 313 48 29 31435 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.