MANİSA TURGUTLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

TEV Cemile Samiye Bayar İlkokulu ile Şehit Anıl Barış ÇETİN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi e-Twinning ödülleri

TEV Cemile Samiye Bayar İlkokulu ile Şehit Anıl Barış ÇETİN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi e-Twinning ödülleri

2018- 2019 Eğitim öğretim yılında TEV Cemile ve Samiye Bayar İlkokulu öğretmenlerinden Fatma Bozkurt ve Halime özdal hazırlamış oldukları Etwinning projeleriyle kalite etiketi almaya hak kazandılar. Kalite etiketleri  Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez tarafından takdim edildi.Öğretmenlerimiz tarafından etwinning ve yapmış oldukları etwinning projeleri ilgili kısa bilgi verilmiştir. eTwinning Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. eTwinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır."2019 Yılında Manisa İlimizde 149 başvuru oldu. Bunlardan 45'i Avrupa, 36'sı Ulusal Kalite Etiketi almıştır. Toplam 81 proje, sertifika almıştır.Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez sertifikaları öğretmenlerimize sundu ve başarılarının devamını diledi.Daha sonra öğretmenlerimiz bu yıl katıldıkları projeleri ile ilgili tanıtımlarını sundular.

  Geçen yıl Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilen Şehit Anıl Barış Çetin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bu sene ikinci defa eTwinning faaliyetleri kapsamında Avrupa Kalite Etiketi alarak büyük bir başarıya imza attı. Ulusal ve  uluslararası eTwinning projelerini  başarı ile gerçekleştiren Şehit Anıl Barış Çetin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Turgutlu'da iki  defa üst üste  Avrupa Kalite Etiketi alan tek devlet okulu oldu. Okul, eTwinning faaliyetleri kapsamında Global Classroom-Gc projesi ile  Foto 2.0 projesindeki başarılarından dolayı Avrupa Kalite Etiketi belgesiyle ödüllendirildi. Şehit Anıl Barış Çetin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Cüneyt Aybey : "Okulumuz gerek ulusal projelerde gerekse uluslararası projelerde başarılı çalışmalara imza atarak ödüller alıyor. Bu yıl da  eTwinning faaliyetleri kapsamında iki projeyle Avrupa Kalite Etiketi aldı. Geçen yıl da bu etiketi almıştık. İki sene üst üste Avrupa Kalite Etiketi alarak diğer okullara da  örnek olduk. Proje çalışmalarından tutun Üniversite sınavındaki   başarılarımıza kadar gurur verici sonuçlar alıyoruz. Çalışmalarımız artarak devam edecektir. Avrupa Kalite Etiketi almamız da emeği geçen Sezin Yüksel öğretmenimize  çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum."dedi.

Yedieylül Mahallesi Arabacılar Sok No 28 - 0236 313 22 46 313 48 29 31435 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.