MANİSA TURGUTLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Sayın Kaymakamımız Ali YILMAZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet ÖLMEZ Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yeni binasında incelemelerde bulundular

Sayın Kaymakamımız Ali YILMAZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet ÖLMEZ Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yeni binasında incelemelerde bulundular

Kaymakam Ali YILMAZ, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni binasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.  

Eğitim öğretim hizmetlerinin başlatıldığı yeni lise binası ve çevresinde incelemelerde bulunan Kaymakam YILMAZ, yetkililerden bilgiler aldı.

İncelemelerde bilgi veren Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Müdür Başyardımcısı Mustafa BECEREK, " Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2020/2021 Eğitim Öğretim yılında İlçemizde yapımı tamamlanan Yıldırım Mahallesi Özyiğit sokakta bulunan yeni hizmet binamıza taşınmış ve eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır.

Binamız iki bloktan oluşmaktadır. 

B blokta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı E-sınav merkezi yer almaktadır. Yine aynı blok bünyesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan jimnastik salonunun yapımı tamamlanarak ana sınıf öğrencilerin hizmetine sunulmuştur. B blok bünyesinde ayrıca dört derslikten oluşan uygulamalı ana sınıfımız mevcuttur.

A blok ana binamız bünyesinde ise 2 özel eğitim alt sınıfı, Kütüphane, İki Bilişim Atölyesi, İki Yiyecek İçecek Atölyesi, Bir adet Moda Tasarım atölyesi, 1 adet El Sanatları Atölyesi, 2 adet Grafik Atölyesi, Konferans Salonu ve 22 derslik mevcuttur" dedi.

Kaymakam YILMAZ kendisine eşlik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ ile tespit ve değerlendirmelerde bulunarak, yeni açılan yerlerin ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

21-01-202121-01-202121-01-202121-01-202121-01-2021

Yedieylül Mahallesi Arabacılar Sok No 28 - 0236 313 22 46 313 48 29 31435 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.