MANİSA TURGUTLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Kaymakamımız Ali YILMAZ, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Dolayısıyla Düzenlenen Etkinliklere Katıldı

Kaymakamımız Ali YILMAZ, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Dolayısıyla Düzenlenen Etkinliklere Katıldı

  Kaymakamımız Ali YILMAZ, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü"  kapsamında Turgutlu Firdevs Gürel Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencilerince hazırlanan olimpik farkındalık oyunları ve etkinliğine katıldı.
Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe Kaymakamımız Ali YILMAZ'ın yanı sıra; Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Per. Albay Kenan PEŞTERNİK, Belediye Başkanı Çetin AKIN, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Halim KARAER, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan BALABAN, Turgutlu Firdevs Gürel Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet YENİR, kurum müdürleri, öğretmenler, çok sayıda engelli öğrenci, öğrenci aileleri ve vatandaşlar katıldı.  
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan program, protokol konuşmaları ile devam etti. Turgutlu Firdevs Gürel Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından gösterilerin sergilendiği programın açılış konuşmasını Turgutlu Firdevs Gürel Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet YENİR yaptı.
 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlarla bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakamımız Ali YILMAZ, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engelli kardeşlerimize karşı olan sorumluluklarımızı bir kere daha hatırlatıyor. Engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve anlamlı kılmak için toplumun her kesimine çok önemli görevler düşüyor. Şüphesiz engelli kardeşlerimizin meselelerini, sıkıntılarını hatırlamak, başarılarının farkına varmak sadece bir günün sınırlarına hapsedilmeyecek kadar önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, devletimizin sunduğu bütün imkânlarla yanlarında olduğumuzu ifade ediyor, engelli vatandaşlarımızı saygı ve sevgiyle kucaklıyorum. Programı düzenleyen Turgutlu Firdevs Gürel Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezine teşekkür ediyorum." dedi. 16-12-201916-12-201916-12-201916-12-2019      

Yedieylül Mahallesi Arabacılar Sok No 28 - 0236 313 22 46 313 48 29 31435 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.