MANİSA TURGUTLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İlköğretim Programı Haftası coşkuyla kutlandı.

İlköğretim Programı Haftası coşkuyla kutlandı.

Uzun bir aranın ardından yüz yüze eğitimle başlayan 2021 - 2022 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen, Öğretmen ve öğrencilere başarılarla dolu bir yıl temennisinde bulunan Kaymakam YILMAZ, öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılı sevinçlerine ortak oldu.

Kaymakam YILMAZ, yeni eğitim öğretim yılıyla ilgili açıklamasında;


"Eğitim öğrettim sezonumuzun bu yıl kesintisiz devam etmesini arzuluyoruz. Dünyada ve ülkemizde yaşanan Covid-19 pandemisi ile mücadele kapsamında Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığının aldığı tedbirler ile Bilim Kurulunun aldığı kararlar doğrultusunda hazırlıklar bütün okullarda yapıldı, İl Millî Eğitim Müdürlüklerine gönderilen rehberde öğretmenler, eğitim personeli, kantin çalışanları ve öğrenci servisi personeli ile öğrencilerle aynı ortamda bulunanların aşılarının tamamlanmış olmasının talimatlandırıldığını belirterek, bu konuda çağdaş bilimin tavsiyelerine uyarak, öğretmen ve diğer personellerimizin örnek bir tavır göstermeli. 6 Eylül Pazartesi gününden itibaren başlayan yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dilerim" dedi.

 

Programa başta Kaymakam YILMAZ olmak üzere, İlçe Emniyet Müdürü Harun TUTAK, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet DAŞKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ ve Şube Müdürleri, kurum müdürleri, STK Temsilcileri ve okul idarecileri, öğrenciler ve veliler katıldı. 

21-09-202121-09-202121-09-2021

Yedieylül Mahallesi Arabacılar Sok No 28 - 0236 313 22 46 313 48 29 31435 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.