MANİSA TURGUTLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İlçemizde Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK düzenlenen Programla Anıldı

İlçemizde Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK düzenlenen Programla Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümü münasebetiyle, 10 Kasım 2020 Salı günü 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri  Alanı'nda çelenk sunma töreni düzenlendi. Koronavirüsü salgını sebebiyle katılımın sınırlı olduğu törende katılımcılar maske ve sosyal mesafe kuralına uydu.


Çelenk sunma töreni Kaymakam Ali YILMAZ'ın Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı. Çelenk sunma töreni ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla bayraklar yarıya indirildi. Törende günün anlam ve önemiyle ilgili olarak Tarih Öğretmeni Bilgehan YİĞİT konuşma yaptı ve Niyazi Üzmez Anadolu Lisesi'nden iki öğrenci  günün anlamı ile ilgili şiirler okudu.


Çelenk sunma törenine Kaymakam Ali YILMAZ, Belediye Başkanı Çetin AKIN, Cumhuriyet Başsavcısı Abdusselam ESEN, Baro Temsilcisi Av. Merih İLİK, İlçe Emniyet Müdürü Harun TUTAK, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Halim KARAER, İlçe Milli Eğitim Müdürü MEhmet ÖLMEZ, ilçe kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları, oda başkanları ile vatandaşlarımız katıldı. 

11-11-202011-11-202011-11-2020

Yedieylül Mahallesi Arabacılar Sok No 28 - 0236 313 22 46 313 48 29 31435 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.