MANİSA TURGUTLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İlçemiz Protokolü Halil Kale Fen Lisesi'ne Tebrik Ziyareti Gerçekleştirdi

İlçemiz Protokolü Halil Kale Fen Lisesi'ne Tebrik Ziyareti Gerçekleştirdi

Ziyarete Kaymakam YILMAZ'ın yanı sıra, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin AKIN ve Belediye Başkan Yardımcısı Evren SER, İl Milli Eğitim Müdür V. Abdullah ÖLMEZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk AYDIN, Ticaret Borsası Başkanı Selçuk TEMEL ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı.

Ziyarette yaptığı konuşmada Halil Kale Fen Lisesi Müdürü Hasan TANRIKULU, "Sınav Sonuçları ile yerleştirme başarısına yenilerini eklediğinden dolayı okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimizi tebrik ederim" dedi.

Başarılarından dolayı okul idarecilerini, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik eden Kaymakam YILMAZ, "Bu başarıda başta okul idaresi, öğretmenler ve öğrencilerimizin kendileri olmak üzere okula her türlü desteği sağlayan merkezi yönetim, yerel yönetim ve STK'larımızın payı var. Burada başarıya odaklı bir kurum kültürü var ki bu olduğu sürece başarı artarak devam edecektir. Sizlerle gurur duyuyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

31-01-2022

Yedieylül Mahallesi Arabacılar Sok No 28 - 0236 313 22 46 313 48 29 31435 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.