MANİSA TURGUTLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Avrupa'nın prestijli ödüllerinden olan

Avrupa'nın prestijli ödüllerinden olan

Avrupa'nın prestijli ödüllerinden olan "e-Twinning Okulu" belgesi sahiplerini buldu. Manisa genelinde 14 okul bu başarıyı elde etti.  Turgutlu' da da  TEV Cemile ve Samiye Bayar İlkokulu "e-Twinning  Okulu"  olma hakkını kazandı.

                e-Twinning Okulları, tüm okulların eTwinning'ten nasıl faydalanabilecekleri ile ilgili harika örneklerdir. E-Twinning değerlerini ve pedagojisini tanıtmada aktif rol oynarlar, yerel toplulukları için birer referans noktasıdırlar ve diğer okullar için bir model teşkil ederler.

 

         Bir e-Twinning Okulu statüsüne ulaşma kavramı, objektif olarak değerlendirilebilecek bileşenlerle yapılan gelişimsel bir yolculuktur. Bu bir rekabet değil, bir seviyeden diğerine doğru gerçekleştirilen bir ilerleme sürecidir. Avrupa düzeyinde eTwinning için rol modelleri olarak tanınırlar. Avrupa düzeyinde yüksek seviyede görünürlük elde ederler.

        Ödüllü okulların personeli ve müdürleri, özel mesleki gelişim programlarına katılmaya teşvik edilir ve iyi uygulamaları paylaşmak, işbirliği yapmak ve belirli çevrimiçi etkinliklere katılmak için bir eTwinning Grubu'nun parçası olabilirler.

Toplam 43 ülkeden 2935 okul, eTwinning Okul Etiketi kazanmıştır. Türkiye, 43 ülke içerisinde eTwinning Okul Etiketlerinin %65'ini alarak 1. olmuştur

Yedieylül Mahallesi Arabacılar Sok No 28 - 0236 313 22 46 313 48 29 31435 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.