MANİSA TURGUTLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme programına başvuru sürecinde kullanmak için elektronik imza temin etmek isteyen öğretmenlerin elektronik imza başvuru işlemleri

Tübitak 4006 başvuruları ile ilgili okullardan telefonlar gelmektedir. Projeye İlk başvuruda e-imza ile başvurulacak zannediliyor. E-imza proje kabul olduktan sonra gerekiyor. ve bakanlık bizden ilçe olarak topluca liste göndermemizi istiyor tek tek işlem yapmıyor.

 

4006 Tübitak Projeleri kapsamında elektronik imza başvuru işlem basamakları;

İlk Önce;

a)  Ekli listedeki projede görevli kişiye ait bilgileri içeren çizelgenin doldurularak turgutlu45_bilgiislem@meb.gov.tr adresine gönderilmesi,  (1. listeyi onaylayıp gönderdim.  Şeh. Abdullah Tayyip Olçok O.o, Şeh.Suat AKINCI Kız ANd. İm. H.L, Halil Kale Fen Lisesi, TOki Şeh K.o.o, Avşar Ortaokulu,)  .

b) 1.Listede isimleri gönderilen kişilerin belirtikleri mail adreslerine linkler gelmiş olmalı, kişiler o linke tıklayarak 3 Nüsha mavi kalemle imzalanmış ıslak imzalı formlarını alıp ilçeye teslim edecekler. Daha sonrasında(Bence proje onaylandıktan sonra)  Vakıfbanka gidip TC numaralarına bakanlıkça açılan hesaplarına bildirilen parayı yatırıp dekontun kopyasını ilçeye teslim edilecektir. İlçeler  toplu halde ile gönderecek.

c) İl MEM´de TÜBİTAK’a gönderecek. Form oraya ulaştıktan sonra Tübitak ilgili hesaba paranın yatırıldığını gördükten sonra  e imza üretilip kişiye kargo ile gönderilecektir.

 İlk listede adı geçen Okullar (.  Şeh. Abdullah Tayyip Olçok O.o, Şeh.Suat AKINCI Kız ANd. İm. H.L, Halil Kale Fen Lisesi, TOki Şeh K.o.o, Avşar Ortaokulu,) haricinde projeye başvuran/başvuracak  okullar var ise 2. liste için başvuru yapmak isteyen kişilerin bilgilerini ilgili forma girerek en geç 29 Kasım  günü turgutlu45_bilgiislem@meb.gov.tr adresinden ulaştırmanız gerekiyor. Ben o gün onaylayıp ile  göndereceğim. 3. liste düzenlenmeyeceğini bakanlık belirtti.

 2. Liste içinde yukarıda belirtilen işlem basamakları aynen uygulanacaktır.

Kişiler projesi onaylandıktan sonra para yatırmak isterlerse bekleyebilirler ama bize gelen bilgilere göre geçen yıl % 98 oranında başvurular kabul edilmiş.

Not : Bu süreç içerisinde başvuru yapamayanlar için birdaha başvuru alınmayacak olup Elektronik imza almak isteyenler PTT ye başvurup oradan da alabilirler. 

Ayrıntılı Bilgi için : << Himmet ATILGAN -DYS Yöneticisi- Programcı >>

Excel için TIKLAYINIZ.

Yedieylül Mahallesi Arabacılar Sok No 28 - 0236 313 22 46 313 48 29 31435 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.