MANİSA TURGUTLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

19 Eylül Gaziler Günü İlçemizde Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü İlçemizde Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü tüm yurtta olduğu gibi Turgutlu'da da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Törende ilk olarak Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.  Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından  Kaymakam Ali YILMAZ, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu  İrtibat Büro Sorumlusu Ahmet İLTER ve Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Turgutlu Temsilcisi Hüsamettin SAĞLIK tarafından günün anlam ve önemini belirten  konuşma yapıldı. 

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı'nda düzenlenen törene, Kaymakamımız Ali YILMAZ, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet DAŞKAN, İlçe Emniyet Müdürü Harun TUTAK, İlçe Jandarma Komutan V. J.Asb.Kd.Bçvş. İsmail DEMİR, Turgutlu Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutan V. P. Atğm. Mustafa ARABOĞA, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Turgutlu Temsilciliği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Bürosu Üyeleri, kurum müdürleri, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, esnaf odaları temsilcileri, mahalle muhtarları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı'nda düzenlenen  törenin ardından protokol üyeleri,  Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Turgutlu Temsilciliğini ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Bürosunu ziyaret ettiler.

21-09-202121-09-202121-09-202121-09-2021

Yedieylül Mahallesi Arabacılar Sok No 28 - 0236 313 22 46 313 48 29 31435 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.